* DIY till ljusslingan *

Jag har blivit förälskad i ljusslingor. Det är så himlans mysigt att tända dem när det är mörkt ute & man ska lägga sig i sängen & läsa. Jag hade en gammal tråkig liggandes så jag bestämde mig för att pynta till den. 
 
 
Det ni ser på bilden ovan är de saker som krävs för att man ska kunna pyssla ihop en fin slinga! 
En sax
Ett limmstift
En ljusslinga 
Pappmuggar 
Fina papper 

För att kunna sätta fast muggarna på lamporna så gjorde jag hål i botten med en sax. Jag klippte dem så att de blev lite mindre också. 
 
Sen var det bara att välja ut några favoritpapper, dom jag valde kommer alla från tgr, den bästa pysselaffären, allt är så billigt & fint! Jag klippte papprena i mindre delar & försökte mönsteranpassa så mycket som möjligt. Det var lite krångligt eftersom pappmuggen var konformad. Om man har muggar som är helt raka så går det betydligt snabbare eftersom man kan limma på hela pappret på en gång. 
Det tog nog ett par timmar att fixa till alla 10 muggar med alla mönster.  
& resultatet blev såhär! Riktigt tjusigt tycker jag. Färgglatt & fint!
Det visade det sig att ljusslingan var trasig när jag satte i den i eluttaget så blev rätt ledsen, haha.. Anton skrattade hela dagen åt mig & mitt misslyckade skapande. 
Men den är ju faktiskt fin så som den är i alla fall! Så mitt tips är, prova om den fungerar innan du sätter dig & pysslar i timmar. 
RSS 2.0