hejdå wendels

Nu har vi haft skolavsluting med mycket tårar & skratt. Wow vilka fina människor jag har i min närhet. Nu börjar mitt rum bli tomt & snart ska jag ta mitt lass hem till Fredrika. Det kommer bli en bra sommar, jag är så glad över att de flesta ska stanna här i Göteborg. Jag kommer sakna skolan fruktansvärt mycket, Jag har lärt mig så mycket här, inte minst om mig själv. 
 
 
Tänk att jag nu har sommarlov. Kvällen ska avslutas med mina fina wendels2or. 

* sista måndagen *

Den sista måndagen på Wendelsberg är här. Snart slutar jag den här fantastiska skolan! 2 år av teater med många fina människor. Det känns så konstigt & jag hoppas verkligen att jag kommer få komma tillbaka nästa år & gå det tredje året. 
Den här helgen hade vi vår sista föreställning, jag har fått blommor & te & kärlek, ett värdigt avslut. 
 
Mamma hälsade på & vi åt lyxfrukost på slottet två dagar i rad, så mysigt! 
Jag lagade pannkakor med Anton & Johan & skrev kort till mina skådespelare. 
& det avslutades med måleri & så läste jag 101 idéer & drack mina nya tesorter.  
 

Monthly Makers - magi

Mitt liv är lite uppdelat just nu, jag har hälften av alla mina ägodelar hos Fredrika, som jag ska bo hos i sommar. & hälften har jag här på internatet. Alla mina papper & album & pennor & textiler är i Fredrikas förråd. Så jag fick använda det jag hade här hemma för att skapa något. 
Jag har gjort en blomkrans av ståltråd & nagellack & sen målat en tavla med inslag av lite nagellack även där. Jag tycket att det blev lite magiskt. Men ser fram emot att få skapa något HPrelaterat snart! 

 
Tycker själv att mycket av magin ligger i att man kan göra såhär fina blommor av bara ståltråd & nagellack, trodde aldrig att det skulle fungera. Väldigt pilligt men kul! 
 
 
Såhär blev alltså mitt rätt så improvierade bidrag! 
Här kan ni läsa om vad monthly makers är, det är supermysigt & man får massor inspiration av många kreativa & duktiga människor! 
 
RSS 2.0